OBRES I REFORMES A L’ESCOLA L’AIXART DE CERVIÀ DE TER

Al llarg d’aquest estiu, l’Escola L’Aixart, l’AFA i l’Ajuntament han tingut algunes trobades per tal d’avaluar les obres i reformes que calia dur a terme al llarg d’aquest estiu amb l’objectiu d’iniciar el curs 2023-2024 amb les millors condicions possibles.

El projecte educatiu que els professionals de l’Escola L’Aixart duen a terme busca un desenvolupament integral de l’alumnat on l’espai juga un paper cabdal: han de disposar dels recursos necessaris per garantir aquest desenvolupament, així com també que sigui un espai agradable d’estar-hi.

Davant d’aquestes necessitats i d’acord amb la prioritat de l’Ajuntament i de l’AFA de l’escola d’invertir en el futur dels infants del nostre municipi, s’han dut a terme les següents reformes:

  • Pintar l’interior de l’edifici i les portes dels diferents espais.
  • Recol·locació de la font del pati a un nou espai.
  • Reparació de tancaments de finestres i persianes.
  • Construcció d’una plataforma de ciment per a la cuineta del pati.
  • Acondicionament de l’escola amb nou mobiliari per a les aules seguint una línia estètica ja iniciada.

Aquestes remodelacions han estat finançades pel consistori local i per l’AFA de l’escola. També s’han destinat hores de feina de la brigada municipal, de gent voluntària i de l’equip de mestres de l’escola.

Atesa l’edat de l’edifici, totes tres organitzacions coincidim en la necessitat de seguir invertint en l’Escola L’Aixart per tal de garantir que els nostres infants estiguin en les millors condicions possibles.